Pelit

Selaimella toimivia pieniä pelejä

Hirsipuu

[ PHP peli, tuki palvelimelta ]

Arvaa katkoviivalle muodostuva sana valitsemalla kirjaimia. Arvattavia sanoja on 149 kpl ja niitä tarjotaan ratkottaviksi satunnaisessa järjestyksessä.

Lähdekoodi: Hangman by Calum Matheson

Pelin tarkoitus on upottaa vasemman puoleisella kentällä piileskelevät tietokoneen laivat napsuttelemalla kenttää hiirellä. Osuma näytetään punaisena pisteenä. Oman laivastosi näet oikean puoleisella kentällä. Perinteiseen paperilla pelattavaan versioon erot ovat ne, että tässä laivat voivat sijaita aivan vierekkäin ja ylimääräistä vuoroa ei saa vaikka osuukin vastustajan laivaan. Peli jatkuu niin kauan kunnes pelaajan tai tietokoneen kaikki alukset on upotettu.

Lähdekoodi: Battleship by Jason Hotchkiss

Pelin tarkoitus on tyhjentää lauta nappuloista hyppimällä nappuloilla toisten nappuloiden yli tyhjään paikkaan, jolloin ylitetty nappula poistuu pelistä. Siirto tapahtuu napsauttamalla hypättävää nappulaa. Jos sallittuja siirtoja on useampi täytyy suunta valita. Peli on läpäisty, jos jäljelle jää vain yksi nappula keskelle pelikenttää.

Lähdekoodi: JavaScript Solitaire by Erik Gos

Siirrä kaikki kiekot tapista toiseen. Napsauta ensin ylimmäistä kiekkoa ja sitten tappia johon haluat sen siirtää. Kiekon saa siirtää vain itseään suuremman kiekon päälle tai tyhjään tappiin.

Lähdekoodi: The Towers of Hanoi by Adam Stock

Napsauta kysymysmerkkiä paljastaen mitä alta löytyy ja etsi sille pari.

Lähdekoodi: Jan Mulder